Macosoft este dezvoltatorul celei mai mari retele wireless din judetul Gorj, folosind echipamente outdoor de mare viteza, foarte stabile indiferent de starea vremii.

Extindere infranstructură în județul Gorj

Conexiunea este posibila daca din locatia dvs. dacă este vizibil hotelul Gorj, releul de la Ranca sau spitalul de la Dobrita. Ca si zone de vizibilitate am testat in urmatoarele localitati: Radosi, Colibasi, Bustuchin, Carpinis, Crasna, Novaci, Aninis, Musetesti, Sitesti, Dumbraveni, Balcesti, Preajba, Stanesti, Alexeni, Ursati, Polata etc. Reteaua noastra dispune de clasa proprie de IP-uri de internet, fiecare utilizator avand propriul IP static. Asta inseamna ca IP-ul tau nu se va schimba de fiecare data cand intri pe internet, in acest fel putand sa folosesti aplicatii ce necesita IP static (sistem de supraveghere video, server de jocuri etc.)

Pentru a te conecta la reteaua wireless Macosoft, este necesar un echipament de receptie in frecventa 5.x GHz ce va fi montat in exteriorul cladirii. Pretul unui astfel de echipament variaza intre 370 lei si 580 lei (in functie de distanta fata de punctele noastre de acces).

Ce inseamna internet wireless ? FLEXIBILITATE si MOBILITATE sunt 2 notiuni la ordinea zilei in domeniul IT. Retelele WIRELESS ofera avantajul flexibilitatii prin faptul ca pot fi implementate rapid, se pot extinde fara problemele care apar la retelele pe infrastructura de cablu sau pot fi mutate foarte usor. MOBILITATEA este data de posibilitatea accesarii retelei din orice punct al zonei deservite de un echipament wireless. La retea se pot conecta calculatoare desktop, laptop-uri, pda-uri sau alte gadget-uri.

Conexiunea intre reteaua noastra si dvs. se va face prin intermediul undelor radio. Macosoft Wireless functioneaza atat in banda de 2,4 GHz cat si 5.x GHz.

Obține un abonament de internet acum.