MACOSOFT SRL

 

Cu o experienta de 18 ani in domeniul IT, Macosoft aduce stabilitate si siguranta in proiectele dezvoltate. Scopul nostru principal este ca tu sa primesti cele mai bune servicii existente in domeniu.

Am pornit la drum ca si furnizor de servicii internet, iar de-a lungul timpului am marit portofoliul domeniilor de activitate prin adaugarea serviciilor de gazduire si realizare pagini web precum si solutii de cloud profesionale.

Putem sa oferim servicii premium pentru ca detinem numar AS propriu, cu interconectari de la mai multi furnizori de internet prin BGP pe clasa proprie de IP-uri (/22).

 

Email: office@macosoft.ro

Telefon: 0762.267.638

 

 

Reteaua noastra dispune de clasa proprie de IP-uri de internet, fiecare utilizator avand propriul IP static. Asta inseamna ca IP-ul tau nu se va schimba de fiecare data cand intri pe internet, in acest fel putand sa folosesti aplicatii ce necesita IP static (sistem de supraveghere video, server de jocuri etc.)

Pentru a te conecta la reteaua wireless Macosoft, este necesar un echipament de receptie in frecventa 5.x GHz ce va fi montat in exteriorul cladirii. Pretul unui astfel de echipament variaza intre 370 lei si 580 lei (in functie de distanta fata de punctele noastre de acces).

Ce inseamna internet wireless ?

FLEXIBILITATE si MOBILITATE sunt 2 notiuni la ordinea zilei in domeniul IT. Retelele WIRELESS ofera avantajul flexibilitatii prin faptul ca pot fi implementate rapid, se pot extinde fara problemele care apar la retelele pe infrastructura de cablu sau pot fi mutate foarte usor.

MOBILITATEA este data de posibilitatea accesarii retelei din orice punct al zonei deservite de un echipament wireless. La retea se pot conecta calculatoare desktop, laptop-uri, pda-uri sau alte gadget-uri.

Conexiunea intre reteaua noastra si dvs. se va face prin intermediul undelor radio. Macosoft Wireless functioneaza atat in banda de 2,4 GHz cat si 5.x GHz.

MACOSOFT SRL

 

Misiunea noastră este livrarea unui portofoliu complet de Servicii Web și finalizarea fiecărui proiect cu succes!

 

Echipa noastră este prezentă trup și suflet pentru fiecare dintre colaboratorii noștri și întotdeauna oferim 110% pentru succesul acestora!

MACOSOFT S.R.L.

Soluția problemelor IT

 

Constantin Adrian Ciontu
Constantin Adrian Ciontu
29. Mai, 2022
Sunt foarte de treaba oamenii. Eu am internet wi-fi de la ei si ulterior am luat un sistem de supraveghere cu care am iesit mai ieftin decât la a2tech. Recomand cu incredere
Dan Laurentiu
Dan Laurentiu
27. Decembrie, 2021
Super servicii. Recomand
Marian Băloi
Marian Băloi
8. Noiembrie, 2021
Recomand!
Madalin Vasile
Madalin Vasile
6. Mai, 2017
The best team...the best shop.